Autostoring herkennen en oplossen

Vertoont je auto mankementen zoals het blijven branden van een waarschuwingslampje? Of een ongedefinieerd defect waarbij je jouw auto niet meer kunt gebruiken? Werkt de afstandbediening van je autosleutel niet?

Bel of mail dan voor een afspraak met Autotechniek Potter, 06 3117 6800.


Onzichtbare technische storingen aan auto’s

Veel mankementen zijn direct met het oog zichtbaar zoals een lekke band of een barst in de ruit, maar soms zijn autoproblemen niet direct zichtbaar. Hedendaagse auto’s zijn uitgerust met een veelvoud aan elektronica, software en computers. Zowel onder de motorkap als in het interieur van jouw auto is ingewikkelde elektrotechniek geïntegreerd. Wanneer deze techniek goed functioneert, betekent dit voor jou als autobestuurder gebruiksgemak, goede comfort en veiligheid!
Helaas blijkt deze elektronica storingsgevoelig en het leidt soms tot problemen die niet altijd eenvoudig te vinden c.q. verhelpen te zijn.
Moderne auto’s registreren automatisch storingen en defecten. Helaas geeft een foutcode vaak niet direct de oplossing van een storing omdat het samenhangt met de software en computergestuurde technieken die foutloos op elkaar moeten aansluiten.

 

Diagnose en reparatie

Autotechniek Potter in Hoevelaken weet foutcodes te interpreteren en snel op te lossen omdat zij beschikt over de juiste kennis en moderne uitleesapparatuur voor het stellen van een diagnose.


Tot slot, wanneer je jouw personenauto of bedrijfswagen bij mij brengt voor een grote of kleine onderhoudsbeurt,  kan ik de auto-elektronica direct laten uitlezen en resetten. Een service waarmee je het ontstaan van elektronische storingen in de toekomst beperkt.


Autotechniek Potter is op het gebied van oplossingsgerichte diagnoses ‘sterk in elk merk!’


Denk je dat jouw auto kampt met van een elektronische storing?

Neem dan spoedig contact op met Selwin Potter: 06 3117 6800