Autoruitreparatie

Heb je schade aan één van jouw autoruiten? Is er een barst ontstaan in een autoraam of is er ingebroken in je auto? Laat dit dan vakkundig en snel repareren bij Autotechniek Potter.
Blijf niet te lang doorrijden met schade aan autoruiten, want dit kan ernstige gevolgen hebben, wanneer er druk op een autoruit komt te staan of wanneer de beschadigde ruit aan schommelende temperaturen wordt blootgesteld.
Voorkom doorscheuren en plan direct een afspraak voor ruitherstel!


Autoruitvervanging

Het kan je overkomen dat er wordt ingebroken in je auto en daarmee je autozijruit wordt vernield. Een autozijruit moet altijd vervangen worden, in tegenstelling tot een beschadigde voorruit of achterruit die vaak nog gerepareerd kan worden. Een autozijruit bestaat namelijk uit gehard glas, dat versplintert bij beschadiging of vernieling, waar je niet veilig de weg mee op kunt.Ruitenwissers vervangen

Een gemiddelde ruitenwisser maakt in zijn leven niet minder dan 150.000 wisbewegingen. Geen wonder dat hij daarvan slijt en dus op tijd vervangen moet worden. Na verloop van tijd wordt de wiswerking minder. Slijtage, want van al dat vegen over de soms vieze autoruit krijgt het rubber vanzelf minder grip op de ruit. Je merkt dat vanzelf als de wisser strepen trekt of als grote delen van de voor of achterruit niet gewist worden. Maar ook als de wissers gaan stuiteren over het glasoppervlak of een piepend geluid maken. Er kan zelfs een hinderlijke waas achterblijven, die maar langzaam wegtrekt. Zelf ontdek je natuurlijk direct wanneer het rubber begint los te raken. Bij een onderhoudsbeurt komt het vaak voor dat de ruitenwissers vervangen worden.Heb jij een beschadiging aan je voor- of achterruit?

Is jouw zijruit vernield of zijn de ruitenwissers van jouw auto aan vervanging toe?

Bel Autotechniek Potter voor een voordelige oplossing: 06 31176800