Waarom is de jaarlijkse APK-keuring verplicht?

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Rij je met een auto zonder geldige APK, dan kan je een strafrechtelijke boete verwachten van € 130,-.
Bovendien loop je het risico dat de verzekering niet uitbetaalt als je een ongeval krijgt met een ongekeurde auto.


Let op, de APK is een momentopname en geeft geen garantie dat jouw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat je een jaar lang geen auto-onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van jouw voertuig blijven dus belangrijk!

 


€ 30,-

Voorkom een boete en het risico dat de verzekering niet uitbetaald. Laat je auto verantwoord APK keuren bij Autotechniek Potter.

Gratis i.c.m. grote beurt

Wanneer je de APK combineert met een grote beurt, dan wordt de APK gratis uitgevoerd. Wel zo voordelig en veilig.

Extra service

Als extra service reinigt Autotechniek Potter GRATIS de airco tijdens een grote of kleine beurt. Dit vermindert de aangroei van bacteriën.Autotechniek Potter controleert jouw voertuig op o.a.:

• Banden profieldiepte, beschadigingen
• Juiste remwerking
• Aanwezige lekkages in diverse autosystemen
• Speling op bewegende delen van het auto-onderstel

• Goed werkende verlichting
• Aanwezige technische storingen of storingsmeldingen
• Carrosserie


 

Een compleet overzicht van de keuringseisen vind je op de website van de RDW: www.rdw.nl


Autotechniek Potter biedt voordelig onderhoud én een aantrekkelijk tarief

De merkonafhankelijke werkplaatsservice van Autotechniek Potter is minimaal gelijk aan het niveau van een merkdealer, alleen de prijzen liggen een stuk lager. "Ik bied een voordelig alternatief voor onderhoud of een Algemene Periodieke Keuring (APK) bij de merkdealer, hetgeen een slimme besparing betekent!"

Stel dat jouw auto bij de APK wordt afgekeurd?

Zodra ik heb geconstateerd dat jouw auto gebreken vertoont waardoor de APK niet kan worden afgegeven, bel ik je om te overleggen. Ik geef je een helder advies met een duidelijke opgave van de kosten. Mijn uitgangspunt is dat ik niets zal repareren of vervangen zonder dat dit voor de keuring absoluut noodzakelijk is of wanneer ik daar geen toestemming voor heb gekregen.

Bel voor telefonische afspraak voor de Algemene Periode Keuring: 06 3117 6800